Eğirdir Gölü Optimistlerle Süslenecek

Eğirdir 2. Altın Elma Optimist Yarışları bu gün başladı. 15 Ekim tarihlerine kadar Eğirdir Gölün'de yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2017 14:00
Eğirdir Gölü Optimistlerle Süslenecek

Isparta Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediye Başkanlığının koordinasyonunda Türkiye’nin önemli spor etkinlikleri arasında yer alan ve çocuklar için yelkenli tekne yarışması "Eğirdir 2. Altın Elma Optimist" yarışları bu yılda sakin şehir Eğirdir'de düzenlenecek.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017 Yılı Yelken Federasyonu İl Temsilciliğinin Faaliyet Programında yer alan Altın Elma Optimist Yelken Yarışları 12-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Eğirdir ilçesinde gerçekleştirilecek.

            Büyük organizasyon öncesi Eğirdir Belediyesi tarafından hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Geniş katılımın beklendiği yarışlara ilçenin tanıtımı açısından Eğirdir Belediyesi büyük önem ve destek veriyor.

 

            Eğirdir Belediyesi tarafından Eğirdir Limanı'nda hazırlıklar tamamlandı. Sporcu ve hakemlerin kalacakları yerler belirlendi, Belediye sporcu ve hakemlere 3 gün boyunda kumanya ve akşam yemeği ikramında bulunacak.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.