Eğirdir Gölünde İnceleme

Eğirdir Gölünde İnceleme

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Eylül 2019 14:18
Eğirdir Gölünde İnceleme

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti YSK temsilcisi Recep Özel, Milli Savunma Komisyonu Üyemiz Mehmet Uğur Gökgöz , Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, ve Belediye Başkanı Veli GÖK ile Gelendost Belediye Başkanı, aynı zamanda EKOBİR Başkanı Mehmet SEZGİN’in çabaları meyvelerini vermeye başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yetkilileri Eğirdir Gölü dip temizliği için teknik çalışma başlattı. Belediye Başkanı Veli Gök, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Isparta ziyaretinde bir araya gelmiş ve Eğirdir Gölü Dip Temizliği ile Eğirdir Millet Bahçesine Bakan Kurum’dan onay çıkmıştı.
Dün Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca, Gelendost Belediye Başkanı ve EKOBİR Başkanı Mehmet Sezgin ile Ankara’dan gelen heyet Eğirdir Gölü’nün tamamında yaklaşık 6 saat süren incelemelerde bulundular. Ankara’dan gelen bilirkişi heyeti Eğirdir Gölü’nün derin sularında ve kıyılarında incelemelerde bulunarak fotoğraflar çektiler. Ankara’dan gelen Bakanlık yetkilileri Eğirdir Gölünde uzun süre teknik çalışma yaptılar. Önümüzdeki süreçte Eğirdir Gölü’nün geleceği için büyük önem taşıyan başta Göl Dip Temizliği olmak üzere çalışmaların başlatılacağı tahmin ediliyor.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün Eğirdir Gölü için ‘Kuşak Terfi Projesi’ başta olmak üzere bir çok çalışmasının olduğu biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum