Eğirdir Gölü'nü Gönüllüler Temizleyecek

Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği öncülüğündeki Give&Gain-Dünya Çalışan Gönüllüğü Günü'nde Asya Meyvesuyu çalışanları Eğirdir Gölü'nün çevresi temizleyecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2012 15:37
Eğirdir Gölü'nü Gönüllüler Temizleyecek

Asya Meyvesuyu İş Geliştirme ve İletişim Yönetim Lideri Hande Büyüklimanlı, yaptığı açıklamada, 18 Mayıs Give&Gain-Dünya Çalışan Gönüllüğü Günü'nün Dünyanın en önemli çalışan gönüllülüğü girişimlerinden biri olduğunu söyledi.

Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği öncülüğündeki etkinliğe şirket olarak dahil olduklarını ve bu kapsamda Eğirdir Gölü çevresindeki Bedre Koyu'nu temizleyeceklerini bildiren Büyüklimanlı, özel sektörün toplumun ihtiyaçları doğrultusunda gönüllü olarak bir değer yaratması hedefinde olan bu etkinliğin bir parçası olmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Şirket olarak tüm iş süreçlerini sosyal sorumluluk bilinci ile yürütmeye gayret ettiklerini vurgulayan Büyüklimanlı, "Etki alanımız için daha fazla nasıl artı değer yaratacağımızı araştırıyoruz. Buradan hareketle Dünya Çalışan Gönüllülüğü Günü'nü de bir vesile olarak görerek 1993'den beri üretim tesislerimizin bulunduğu Eğirdir'de doğa harikası Eğirdir Gölü-nün çevresinin temizlenmesini katkı sağlayacağız" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.