Eğirdir Gölü'nü Kurtar Toplantısı Yapılacak

Merkezi İstanbul’da bulunan Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği tarafından 22 Şubat Cumartesi ve 23 Şubat 2014 Pazar günü “Eğirdir Gölünü Kurtar” konulu bir toplantı düzenleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2014 16:54
Eğirdir Gölü'nü Kurtar Toplantısı Yapılacak

İki gün olarak düzenlenen toplantı programının 1’nci gününde (22 Şubat 2014 Cumartesi) Profesyonel Rehber eşliğinde Sultanahmet Gezisi yapılacak.

Ayasofya Soğuk Çeşme Sokağı, III Ahmet Çeşmesi, Aya İrini (dışarıdan), Topkapı Sarayı, Öğle Yemeği Molası, Yerebatan Sarnıcı, Sultan Ahmet Cami ve Hipodrom. Akşam ise dernek binasında tanışma ve sohbet etkinliği olacak. 23 Şubat 2013 Pazar günü ise Kadırga Liman Cad. Özbekler Sok. No: 4 Küçükayasofya Eminönü Fatih - İSTANBUL adresindeki dernek binasında saat 9:00’da kahvaltı ve Sanatçı Sami Çiçek Konserinin ardından Saat 11:00’de “Eğirdir Gölü’nü Kurtar” konulu toplantı başlayacak.

Toplantıya konuşmacı olarak Milletvekilleri, Isparta İl Düzeyi Bürokratlar, Yerel Gazete Temsilcileri, Belediye Başkan Adayları, Ali Sinan, Çetin Meydan, Zeki Tarhan, Yrd. Doç. Dr. A. Ayfer Karadağ, Yrd. Doç. Dr. Erol Kesici, Prof. Dr. Hasan Selçuk, Prof. Dr. Osman Bektaş, Prof. Dr. Abdullah Dinçkol, Op. Dr. Ali Ahmet Şirin’in katılması bekleniyor.
Toplantıya tüm hemşehrilerimizin davetli olduğunun bildiren Dernek Başkanı Op. Dr. Ali Ahmet Şirin şunları söyledi: “İstanbul’da yaşayan Eğirdirliler olarak misyon ve vizyonumuzun tek ortak noktası Eğirdir. Derneğimizin amacı hemşehriler arasında kaynaşmayı sağlamak, toplumumuza Eğirdirli kavramını yerleştirmektir.

Eğirdirli gençlerimiz memleketlerinden uzak İstanbul'un realiteleri ile yetişmektedirler. Gençlerimize memleket kavramından uzaklaşmamaları için ve benliklerini kaybetmemeleri için kaynaşmalarını sağlamak hedefimiz. Bu nedenle zaman zaman toplantılar yapmak ve eğlenceler tertiplemekle (Helva günü) kaynaşma faliyetileri ana hedefimiz. Bu çalışmalar yürürken, Eğirdir'le olan bağları kuvvetlendirmek gene ana hedeflerimiz.

Yönetim kurulu olarak mevcut derneğimizi sosyal ve maddi boyutlarda ileriye taşımak da gayret ve amaçlarımızın içinde.

Eğitim en önem verdiğimiz konudur, Türkiye yapıtaşlarında yer alacak okuyan gençlerimize burs ve maddi , manevi destek sağlamak derneğimizin en sevdiği uğraşılarıdandır.

Eğirdir'le ilgili sorunlarla ilgili konularda akıl ve mantığın sınırlarında, hakkaniyetli ve adaletli yaklaşımlarla çözüm bazında müdahil olmakta, tüm yukarıda belirtiğimiz misyonlarımızın içinde.

Bu işleri üslenmek, daha ileriye götürmek, derneğimizi devamlı aktif halde nesillere taşınmasını sağlamak, hemşerilerimizn dertlerinde ve sevinçlerinde yanında olmak, Eğirdirliler'in kaynaşmasını sağlamak Misyonumuzdur.

Üslendiğimiz bu 2 yıllık yönetik kurulu görevimizde tüm misyonumuzdaki hedef ve uygulamaların yeni seçilecek yönetimlerinde devamını katlanarak taşıması için çalışmaktayız. Bunun içinde görev aldığımız bu sürede hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Yeni yönetim kurulu bu amaça yüksek fedakarlıkla sizler yani Eğirdirli hemşerilerimiz ve derneğimizi var etnek için çalışmaktadır. Hemşeriler olaraktan sizlerinde tüm oluşumlarımızın içinde olmanızı ve daha sıkı kenetlenmemizi nacizane talep ediyorum.
Yönetim kurulundakii tüm görev alan arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum.”




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum