Eğirdir Kupa Maçına Kilitlendi

Eğirdir Spor ile Bucak Oğuzhanspor arasında bugün saat: 16:30’da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Ön eleme maçında karşılaşacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2014 18:39
Eğirdir Kupa Maçına Kilitlendi

Eğirdir’de bu günlerde sporun tekrar ilçeye dönmesinin sevinci yaşanırken, Şehir Eğirdir Spor ile Bucak Oğuzhanspor arasında bugün saat: 16:30’da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Ön eleme karşılaşmasına kilitlendi.

Şehri her yerine bayraklar asıldı, statta çalışmalar devam ediyor, takımda moraller üst seviyede.

Günde çift idmanla çalışmalarını sürdüren Eğirdirspor’da moraller yerinde.

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçı öncesi görüşlerini aldığımız teknik direktör Hakan Karaca “ Son hazırlık maçımızı Akşehirspor ile yaptık. Bir günlük iznin ardından ilçede kampa girip Bucak maçını beklemeye başlayacağız. Takımımızda eksikler var fakat bu eksiklere rağmen kendi saha ve seyircimizin önünde kupa maçından galip gelip bir üst tura adımızı yazdırmak istiyoruz. Bugün oynayacağımız karşılaşmada tüm taraftarlarımızı, Eğirdir halkını takıma destek olmaya çağırıyorum. Biz sahada elimizden geleni yapacağız, taraftarımızın desteği ile de inşallah bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum ”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum