Eğirdir Şehircilik Fuarına Katıldı

Antalya Expo Center’da bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarına Eğirdir Belediyesi tam kadro giderek Belediyecilik açısından yenilikleri gezerek görme fırsatı buldu.

Yayınlanma:
Eğirdir Şehircilik Fuarına Katıldı

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Hesap İşleri Müdürü Hidayet Kaytanloğlu, Fen İşleri Müdürü Hülya Ertap, Belediye Mimarı Gülay Uysal, Belediye Şehir Plancısı Uzmanı Berrin Bilginer birlikte Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nı gezerek çeşitli konularda bilgi edindiler.

Park bahçe düzenlemeleri ve hizmet araçları konularında teknik bilgiler alan heyet, heykellerden oluşan çocuk parkları, ahşap oturma grupları ve birçok konuda incelemelerde bulundular.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmerel, “Belediyecilik kapsamında birçok konuda stantların açıldığı Antalya’daki fuara Belediyemiz personeli ile birlikte katıldık. Eğirdir’mizde yapılacak çalışmalarımızda değişik neler yapabileceğimizi görme imkânı bulduk. Birlik ve beraberlik içersinde olmanın faydalarını gördük” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.