Eğirdir Sevgisi Engel Tanımıyor

Yürüyüş Boyunca Bir Alçalıp Bir Yükselen Sis Tabakası Doğa Severler'e Muhteşem Manzaralar Sundu.

Yayınlanma:
Eğirdir Sevgisi Engel Tanımıyor

Pazar günü Göller Bölgesi Doğa Sporları Kulübü Göldosk'un  Eğirdir'de bulunan Sivri Dağ'a düzenlemiş olduğu doğa yürüyüşü etkinligi şiddetli sağanak ve hava muhalefeti dolayısıyla az kalsın iptal ediliyordu. Kulüp Başkanı Fikret Yurtaslan ve Göldosk yönetim kurulunun metorolijiden aldıkları ayrıntılı hava durumu raporuna göre gökgürültülü sagnak yağışın ögleden sonra saat 14.00 dolayların da başlayacağı bilgisinden sonra yürüyüş iptal edilmedi.

Gurup yürüyüşünü tamamlayıp Akpınar Köyü seyir terasın da çay molası verip otobüslerine bindiklerin de saat 14.00'ı gösteriyordu ve o anda yagmur başlayınca meteoroloji övgü aldı. Yürüyüş boyunca bir alçalıp bir yükselen sis tabakası doğa severlere muhteşem manzaralar sundu. Eğirdir sevgisi için zirveye çıkan Göldosk'lular "Yılın belirli günlerin de Eğirdir Sivri Dağ zirvesine çıkmak ve muhteşem manzarayı izlemek bizi stresten arındırıyor" açıklamasını yaptılar. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.