Eğirdir SHMYO’da Mezuniyet Sevinci

Eğirdir SHMYO’da Mezuniyet Sevinci

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2018 16:43
Eğirdir SHMYO’da Mezuniyet Sevinci

SDÜ’nün gözde Okullarından olan Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nun geleneksel mezuniyet töreni dün gerçekleştirildi. İki yıllık zorlu eğitim sürecini başarıyla tamamlayan 385  öğrenci keplerini havaya atarak büyük sevinç yaşarken, aileler de bu sevince ortak oldular.  

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nun 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni dün  gerçekleştirildi.  Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu bu yıl  toplam 385 öğrencisini düzenlenen törenle uğurlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadı. 

Eğirdir SHMYO, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi. Tören öncesi dün saat 15.15'de  Okul Müdürü Dr. Öğr.Üyesi Deniz Türköz Altuğ, mezun olan öğrencilerle birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulup akabinde İstiklal Marşımızın söylenildiği çelenk sunma törenine; Eğirdir SHMYO Öğretim görevlileri, mezun olan öğrencilerin yanı sıra Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl de katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunan okul idaresi ve öğrenciler daha sonra kortej eşliğinde Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okuluna geçtiler. 

Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu bahçesindeki mezuniyet programı ise saat 17.00’de başladı ve ilk olarak saygı duruşunda bulunulup istiklal marşımız okundu. Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Deniz Türköz Altuğ yaptığı konuşmada tüm konuklara hoşgeldiniz dedi ve  bu yıl mezun olup  okuldan ayrılacak 385 öğrenciye bundan sonraki yaşamlarında  başarılar diledi.  Altuğ ayrıca Mezuniyet törenine katkı sağlayan kurum, kuruluş ve esnaflara da  teşekkür etti.

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün yanısıra öğrenci yakınlarının da büyük ilgi gösterdiği mezuniyet töreninde daha sonra protokol konuşmalarına geçildi ve ardından mezun olan öğrenciler toplu geçiş yaparken,  Akademik başarı sıralamasına göre  ödül töreni  gerçekleştirildi. Bölüm ve sınıf temsilcilerine belgelerinin verilmesinin ardından yemin töreni düzenlendi ve mezun öğrenciler geleneksel olarak keplerini havaya atarak mezun olmanın haklı gurur ve sevincini birlikte yaşadılar. Mezuniyet töreni sonrası konuklara ve öğrencilere helva ikramında bulunulurken, mezuniyet eğlencesi düzenlendi. 

mezuniyet1.jpg

mezuniyet2.jpg

mezuniyet3.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.