Eğirdir Sorunları Masaya Yatırılıyor

Eğirdir Sorunları Masaya Yatırılıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2019 19:07
Eğirdir Sorunları Masaya Yatırılıyor

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire Müdürleri, Mahalle Muhtarları, Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıdoğan, Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın ve Şoförler Odası Başkanı Ahmet Hamdi Takır bir araya gelerek, ilçenin genel sorunlarını ve mahallelerin sıkıntılarını masaya yatırdılar.

Vergi Dairesi üzerindeki Belediye Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, Belediye Başkanı Veli Gök, toplantıya katılanlarla tek tek tokalaştı. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra bir araya gelmiştik. Bu birlikteliğin tekrarını burada yapıyoruz. İlçemizde toplu sünnet şöleni yapalım istiyoruz. Ayrıca Mahalle ve köy muhtarlıklarımızdan gelen talep doğrultusunda futbol turnuvası düzenlemek istiyoruz. Her mahalle ve köy kendi takımını kuracak. Eğirdir İlçe stadında turnuva müsabakaları yapılacak. Hep birlikte bu işe karar verirsek, Kaymakamımızla da bu konuyu paylaşırız ve ilçemiz genelinde güzel bir sportif faaliyet yapmış oluruz" dedi.

Başkan Gök, sırasıyla mahalle muhtarlarına söz verdi, mahalle muhtarlarının istekleri ve sıkıntıları ilgili Belediye Birim Müdürü tarafından not alındı ve gerekli bilgilendirme yapıldı. Belediye Başkanı Veli Gök, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti ve bu sohbet toplantılarının önümüzdeki aylarda da devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.