Eğirdir Triatlon'u Başladı

Bu yıl 13.sü düzenlenen Uluslararası Eğirdir Triatlonu başladı. İşte en renkli görüntüler...

Yayınlanma:
Eğirdir Triatlon'u Başladı

Sabahın erken saatlerinde star verilen yarışlar yüzme parkurunda başladı. Yarışmaların stratını Eğirdir Kaymakamı Abdallah Akdaş, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş birlikte verdiler. Yüzme parkurundan sonra bisiklet ve koşu parkuru ile devam etti.

Erkek ve bayanlarda bir çok kategoride hafta sonu cumartesi ve pazar günü devam edecek yarışlarda, yurt dışından yaklaşık 20 ülkeden 50'e yakın yabancı sporcu katılım gösterdi.



Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, aralıksız olarak devam eden Eğirdir Triatlon yarışlarının bu yıl uluslararası yapılamsında emeği geçen Federasyon yetkililerine teşekkür ederken, ilçenin ulusal ve uluslararası tanıtımında bu yarışların çok önemli olduğunu dile getirdi.

Eğirdir Belediyesi tarafından cuma akşamı bütün triatletlere makarna partisi düzenlenirken yarışlar, konserlerle de süslendi.

Uzun parkurları tamamlayan triatletler, final çizgisinde sıcaklık nedeniyle baygınlık geçirirlerken, buzlu şok havuzlarında kendilere gelme ikmanı buldular.



Eğirdir'de Yusuf Güney Rüzgarı
Eğirdir'de bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Triatlon Yarışları coşkulu bir şekilde başladı. Triatlon Yarışları açılış konserinde Yusuf Güney halkı coşturdu.

Eğirdir Kale Meydanı'nda düzenlenen konserde Esma Er hem sunuculuk yapıp hem şarkılarını seslendirirken, Delek Kavraal ile Eğirdirli Aydan Akbay da sahne aldı. Gecede son olarak sahne alan Yusuf Güney bir birinden güzel şarkılarıyla Eğirdirlilileri coşturdu.



Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, sanatçılara çiçek ve Eğirdir'i temsilen kristal elma takdim ettiler.

Sanatçılar, şarkı aralarında Eğirdir'i çok sevdiklerini ve harika bir doğal güzelliğe sahip olan Eğirdir'e herkesin gelip görmesini istediler.
Bu akşam Gökçe sahne alacak



Uluslararası Eğirdir Triatlonu yarışları kapsamında düzenlenen konserlerin bu akşamki ayağında ünlü sanatçi Gökçe sahne alacak.

Gökçe'den önce sahnede sunuculuğu ve şarkılarıyla Esma Er, Aydan Akbay, Olcay Ağırbaş ve Meltem Erensoylu sahne alacak.

Belediye Başkanı Ömer Şengöl, bütün vatandaşların halka açık konsere davetli olduğunu belirtti.










HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum