Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu İçin 3 Ayrı Bina Yapılacak

Süleyman Demirel Üniversitesi’ne bağlı olarak Bakanlar Kurulu Kararıyla resmi açılışı daha önce gerçekleşen 4 yıllık Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu için 3 ayrı bina yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2012 11:51
Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu İçin 3 Ayrı Bina Yapılacak

Menderes Mahallesi Köprübaşı Mevkiîndeki Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi’ne ait binada geçici olarak hizmet vermeye başlayan Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu, mevcut bahçe içerisinde kendi binalarının yapımı için Belediye’den inşaat ruhsatı aldı.

İdari bina, derslikler ve uygulama yapılacak kısım olmak üzere üç bölümden teşekkül edecek Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu binasının yapımı için önce temel atılacak.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, 4 yıllık eğitim öğretimle gelecek için Turizme nitelikli eleman yetiştirecek Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu’nun levhalarının görünür yerlere takıldığını ve yapılacak binaların yapı ruhsatının da verildiğini açıklayarak “şimdi sıra saygıdeğer hayırsever halkımızda ve esnaflarımızda” dedi.

Başkan Özmeral, “Eğirdir Belediyesi olarak Okulun yapımı için öncelikle imar tadilatını gerçekleştirdik ve sonrasında da yapılacak binalar için yapı ruhsatını verdik. İnşaallah elbirliği ile geleceği parlak olan 4 yıllık yüksek okulumuzun temelini yardımsever, hayırsever insanlarımızın ve esnaflarımızın gayretiyle atarız. Artık yüksek okullar üzerinden kirli siyaset yapmayı bir tarafa bırakıp bu güzel okulumuza sahip çıkmaya çalışmalıyız. Kazanan Eğirdir olacak, kazanan Eğirdir’imizin saygıdeğer halkı ve esnafı olacaktır” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.