Eğirdir Yolu’nda Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı!

Isparta – Eğidir Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında, minibüsün yayaya çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2014 12:46
Eğirdir Yolu’nda Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı!

Isparta – Eğirdir Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında bir şahsa çarparak ölümüne neden olduktan sonra kaçan sürücü, Çünür Mahallesi’ndeki benzin istasyonunda kıskıvrak yakalandı.

Sayfa Haber Merkezi’nin aldığı bilgilere göre kaza, saat 01.15 sıralarında meydana geldi.

Eğirdir’den Isparta istikametine seyreden Onur Ç. yönetimindeki 32 ER 975 plakalı minibüs, Orma mevkiinde akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen ve henüz ismi belirtilmeyen bir şahsa çarparak kayıplara karıştı.

Kazada ağır yaralanan ve akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen şahıs, olay yerinde feci şekilde can verdi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yıldırım ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, kazaya karıştığı belirtilen ve ön camı kırık olduğu belirtilen araç Çünür Mahallesi’ndeki benzin istasyonunda kıskıvrak yakalandı.

Yakalanan aracın ön camının kaza sonucu kırık olduğu belirtilirken, araç sürücüsünün de yaralı olduğu öğrenildi.

112 Acil Servis Ekipleri tarafından ambulansla SDÜ Tıp Fakültesi’ne sevk edilen sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden şahsın henüz kimliğinin henüz belirlenemediği belirtilirken, yaralı sürücünün ise durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.