Eğirdir YÖREX’te 3 Ton Elma Dağıttı

Eğirdir YÖREX’te 3 Ton Elma Dağıttı

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2017 16:09
Eğirdir YÖREX’te 3 Ton Elma Dağıttı

Eğirdir Belediyesi 3 ton elmayla fuara damgasını vurdu Bakanlar ve Başkanlar Eğirdir Elmasıyla basına poz verdi. 

 

ANFAŞ Fuar Merkezi'nde açılan 13-17 Eylül 2017 tarihlerinde gerçekleşecek olan 8. YÖREX Fuarı'na Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, çeşitli illerin valileri, TOBB'a bağlı 70 oda ve 16 Kalkınma Ajansı katıldı. 

Fuara katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, fuar açılışını yaptıktan sonra stantları gezi.

Bakanlar ve Başkanlar, Sakin Şehir Eğirdir Belediyesi'nin standını ziyaret ederek, elmanın tanıtımına katkıda bulundu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kendi sosyal medya hesaplarında Eğirdir elmasıyla verdiği pozu paylaştı. 

Geçen yıl 180 bin ziyaretçinin gezdiği YÖREX Fuarını bu kez 200 bin ziyaretçi hedeflendi. Fuar 17 Eylül Pazar günü kapanacak.

Eğirdir Belediyesi açtığı stantta, elma fidanı tanıtımı, yaklaşık 3 ton elma, elma suyu, elma reçeli, elma marmeladı, elma cipsinin yanında, ilçenin tanıtım broşürleri, katalogları ve CD'leri de fuar ziyaretçilerine dağıtıyor.  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.