Eğirdir'de 25 Yıllık Yol Sıkıntısı Bitti

Altınkum Plajı karşısında bulunan Atlılar Kooperatifi binaları arkasındaki yola düzenleme yapıldı.

Yayınlanma:
Eğirdir'de 25 Yıllık Yol Sıkıntısı Bitti

Altınkum Plajı karşısında bulunan Atlılar Kooperatifi binaları arkasındaki yola düzenleme yapıldı.

Eğirdir’in yeni yerleşim yerlerinden sayılan İstasyon ve Altınkum adıyla teşekkül eden mahalle sakinlerinin haklı şikayetlerini dikkate alan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, bir yandan Bağlar tarafında kilitli taş döşeme işini devam ettirirken, diğer taraftan Plaj tarafında da acil görülen ve yılların ihmali sayılabilecek problemleri çözerek halkı memnun etmeye çalışıyor.

İstasyon Mahallesi Altınkum Plajı karşısında Atlılar Kooperatifi binalarının arkasındaki yol kodunun çok düşük olması sebebiyle aşırı yağışlarda biriken sulardan geçilemiyordu.

Yapılan planlamaya göre diğer yollardan suların girmemesi sağlanırken, yeni logarlar ile çakıllı emici kanallar ve meyilli taş parkelerin döşenmesi neticesinde aşırı su birikintilerine son verildi.

İşleri bizzat yerinde takibeden Başkan Özmeral, 25 yıllık ihmalin giderildiğini ve bu çevreye güzellik ve rahatlık geldiğini belirterek “halkımız biraz daha sabırlı olmalıdır. Her yere hemen ulaşmamız mümkün olmuyor. Biz elimizden geldiğince samimi olarak acil olan konulara öncelik verip yanlışlıkları düzeltmeye, eksiklileri de gidermeye çalışıyoruz. Bu işlerimizi de şartlarımızı ve imkanlarımızı zorlayarak yapıyoruz. Çözümsüzlüğü asla kabul etmiyoruz. Şahıslara ait bahçelere parke taş döşenmesinden, bahçe duvarı yapımına, bahçe düzenlemesi ve temizliğine varıncaya kadar ücreti mukabilinde çevremizin daha erken güzelleşmesi adına hizmetlerimiz devam ediyor. İşleri zorlaştırıcı, engelleyici değil, kolaylaştırıcı oluyoruz. İleriki zamanlarda yolların asfaltlanacağını, taşların döşendiğini hep birlikte göreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.