Eğirdir’de Anlamlı Bağış

Eğirdir’de Anlamlı Bağış

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2015 12:57
Eğirdir’de Anlamlı Bağış

Kullanılmayan oyuncaklar ve okunan kitaplar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Eğirdir Belediyesi’nin destekleriyle Eğirdir Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Bölümü öğrencilerinden Gözde Acar ve Kardelen Çokkara’nın hazırladığı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında düzenlenen oyuncak ve kitap kampanyasına Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden anlamlı bağış.

Eğirdir Belediyesi’nin destekleriyle Eğirdir MYO öğrencilerinden Gözde Acar ve Kardelen Çokkara’nın hazırladığı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında düzenlenen kitap ve oyuncak bağış kampanyası başladı. Kampanyaya Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl maddi ve manevi destek verirken Eğirdir İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz da bizzat katılarak destek verdi.

Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz; “Bulunduğum yere nasıl katkı yapabilirim diyen sevgili MYO öğrencilerine sosyal sorumluluk projesini uyguladıklarını teşekkür ediyorum, çünkü doğru bir noktadan başlamışsınız. Kitap ve oyuncak. Buradan verilecek her kitap gelişime katkı sağlayacak. Önemli olan kitapları okumak. Kitap bağışlayan herkese teşekkür ediyorum. Kitap okuyan öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Fırsat buldukça da oyuncakları da oynasınlar. Çocukların oyun oynamaya da ihtiyacı vardır, gelişimlerinde yardımcı olacaktır. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “SDÜ Eğirdir MYO İnsan Kaynakları öğrencileri almış oldukları görev doğrultusunda sosyal sorumluk projesi gerçekleştirdiler. Bu kapsamda ihtiyacı olmayanlar oyuncak ve kitaplarını kumbaralara atsın, ihtiyaç sahipleri de bu oyuncak ve kitapları alsın okusun veya oynasın. Bu uygulamayla sizlerle bizi buluşturdukları için Eğirdir Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Biz Belediye olarak ulaşım malzeme gibi yardımlarda bulunuyoruz. Sistemin tümü yardımlaşmak üzere. Dolayısıyla sizlerde oyuncak ve kitap atarak yardımlaşmaya katkıda bulunuyorsunuz. Hep beraber bir sosyal etkinliğe katılmış olduk, emeği geçenlerin ellerine sağlık” dedi.

Eğirdir Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu öğrencileri anlamlı kampanyaya tam destek vererek kullanmadıkları oyuncakları ve okudukları kitaplarını ihtiyaç sahibi arkadaşlarına bağışta yarıştılar.
Eğirdir MYO öğrencilerinden Gözde Acar ve Kardelen Çokkara, “İnsan Kaynakları öğrencileri olarak yaptık. Bu projeyi bir çok yerden esinlenerek yaptık ve Belediye Başkanımızın destekleriyle gerçekleştirdik. Amacımız oyuncağı ve kitabı olmayan kişilere kitap ve oyuncak sahibi yapmak. Sloganımız, bir kitap bir gelecek, bir oyuncak bir mutluluk. Projemizi gerçekleştirmekten dolayı mutluyuz. Sonuç olarak Belediye Başkanımıza Kaymakamımıza, okul idareci, öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.