Eğirdir’de Bayrak Yürüyüşü Yapıldı

Diyarbakır'da PKK yandaşları tarafından Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki bayrağın gönderden indirilmesi Isparta'nın Eğirdir ilçesinde de protesto edildi.

Yayınlanma:
Eğirdir’de Bayrak Yürüyüşü Yapıldı

Baba Sultan mevkisinden hükümet meydanına yürüyen vatandaş ve STK üyeleri, slogan atarak hükümet ve PKK'ya tepki gösterdi.

Gösteriye katılan vatandaşlar Baba Sultan mevkisinde ellerinde bayrak ve Atatürk posterleri ile yürümeye başladı. İstiklal Marşını okuyarak yürümeye başlayan vatandaşlar 'Bayrak inmez, vatan bölünmez', 'Bayrak burada, devlet nerede', 'Eğirdir uyuma bayrağına sahip çık', 'Bayrağa uzanan eller kırılsın' şeklinde slogan atarak tepki gösterdi.

Çevredeki esnaf ve vatandaşlar da yürüyüşe katılan halka, alkış ve sloganlar ile destek verdi. Hükümet meydanındaki Atatürk büstünün önünde toplanan topluluk saygı duruşunun ardından İstiklal Marşını okudu. Topluluk 'Türküz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz' şeklinde slogan atarak dağıldı.



 



  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.