Eğirdir'de Bilgiç Rüzgarı

Eğirdir'de Bilgiç Rüzgarı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2019 21:12
Eğirdir'de Bilgiç Rüzgarı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Veli Gök, TBMM Meclis Başkanvekili Bilgiç'i belediye binası önünde belediye meclis üyeleri, il Genel Meclis Üyeleri, muhtarlar, Gençlik kolları, Kadın Kolları teşkilatı Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata ve partililer karşıladı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök; 'Eğirdir'de birlik ve beraberliği pekiştirerek Bir bütün olarak hizmet edeceğiz. Ada yolunun asfaltlanmasında çok desteği olduğundan dolayı teşekkür etti.

Bundan sonra milletvekillerimizle beraber belediyemizin halkımıza güzel hizmetlere vesile olmaları için elimizden geleni güzel yatırımlar ve projelere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç; Eğirdir halkımızı tebrik ediyoruz. Sandıklar açıldı. İş bitti. Bundan sonra hizmet dönemi başlıyor. Allah yardımcınız olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.