Eğirdir’de Bu İş Bitmiş

Partisinin Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl’ü ziyaret eden Demokrat Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, “Eğirdir’de bu iş bitmiş. Allah’ın izniyle Ömer bey, başkan seçilecek” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2014 14:43
Eğirdir’de Bu İş Bitmiş

30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala ziyaretlerine hız veren Demokrat Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ömer Levent ve ekibi, partisinin Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl’e destek vermek amacıyla ilçeye gitti.

Şengöl’ün seçim bürosunu ziyaret eden Levent, “Başkanımız daha önce Eğirdir’e çok güzel hizmetler yaptı. Gerek spor, gerek sosyal gerekse şehircilik alanında Eğirdir, Ömer başkanımla büyük kazanımlar elde etti. Bir dönemlik ara yaşandı. Ömer bey bu dönem arasında dinlendi ve yeni projeleriyle 30 Mart seçimlerine hazırlandı. Artık görev Eğirdir halkının Biz Ömer beyin yeniden başkan seçileceğine inanıyoruz. Çünkü şuan ki diğer iki aday bir Şengöl etmez” dedi.

Ömer Şengöl ise Levent ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, projelerini paylaştı. Şengöl, “Şuanda genç ve vizyonu olan bir ekiple gece gündüz çalışıyoruz. Eğirdir’i duraklama döneminden yeniden yükseliş dönemine çıkartacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum