Eğirdir’de CHP Rüzgarı

Mustafa Ceyhan'ın Projeleri Heyeycan Yarattı

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Haziran 2018 19:01
Eğirdir’de CHP Rüzgarı

CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Kaş, Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan’ın “Eğirdir Üniversitesi” ve “Elma Birlik” projesinin ilçede ciddi bir rüzgar yarattığını ve Eğirdirlilerin 24 Haziran’da “Artık Tamam” diyerek CHP iktidarına omuz vereceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Kaş, seçim sürecine ilişkin Demokrat muhabirine değerlendirmeler yaptı. Emekli Albay Kaş, “Eğirdir’de vatandaşlarımız tercihlerini yapmış. Özellikle Milletvekili adaylarımızın projeleri ilçe halkında ciddi bir heyecan uyandırdı. Sayın Mustafa Ceyhan’ın Eğirdir Üniversitesi ve Elma Birlik Projesi, İsa Önder Dinçtürk’ün Yaşlı Bakım Merkezleri projesi ilçe halkı tarafından ilgi odağı oldu. Dışlanmış, ötelenmiş, hizmet edilmemiş bir çoğunluk var. Sessiz çoğunluk sesini 24 Haziran’da duyuracak ve ‘Artık Tamam’ diyecek. Eğirdir CHP iktidarına omuz verecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.