Eğirdir'de Doğalgaz Heyecanı

Bakanlar kurulu'nun aldığı bir kararla eğirdir'de elektrik abonelerinin %60'ı doğalgaz abonesi olma taahhüdünde bulunursa ilçeye doğalgaz gelecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2013 16:49
Eğirdir'de Doğalgaz Heyecanı

Ziraat Bankası’nda Özel İdare Doğalgaz Abone Hesabı açıldı. Ziraat Bakası Eğirdir Şubesi’ndeki 339025414-5003 numaralı hesaba vatandaşlar elektrik abone numaraları ve T.C. Kimlik numaraları ile birlikte doğalgaz abone parası yatıracak. İstenilen sayıya ulaşıldığında Eğirdir ilçesi zaman içerisinde doğalgaza kavuşacak.

Özel İdare Müdürlüğü tarafından 10 Ekim 2013 tarihinde açılan hesaba Eğirdir’den Doğalgaz Abone Parası yatırılmaya başlandı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Bakanlar Kurulu'nun aldığı bir kararla Eğirdir’de elektrik abonelerinin %60'ı doğalgaz abonesi olma taahhüdünde bulunursa ilçemize doğalgaz gelecek. Çevre kirliliği açısından ve Eğirdir Gölü’nün içme suyu rezervi olmasından dolayı da önemli olan doğalgazın biran evvel ilçemize gelmesi için elektrik abonesi olan saygıdeğer halkımızın, T.C. Kimlik numaraları ve elektrik abone numaraları ile birlikte Ziraat Bankası Eğirdir Şubesi’nde açılan hesaba 335 TL yatırmaları gerekmektedir. Durumu yerinde olan ve doğalgazın gelmesini arzu eden halkımızın konuya sağduyulu yaklaşacağına inancım tamdır” diyerek, şahsına ait doğalgaz abone parasını yatırdı.

Başkan Özmeral’e doğalgaz abone ücretini yatırdığına dair makbuzunu veren Ziraat Bankası Eğirdir Şubesi Müdürü Ercan Öner, doğalgaz abone parası yatırmak isteyen vatandaşların işlemlerinin anında yapıldığını belirtti.

Eğirdir Akın Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum