Eğirdir'de Elektrik Şebekesi Yenileniyor

Eğirdir'de Elektrik Şebekesi Yenileniyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2012 21:47
Eğirdir'de Elektrik Şebekesi Yenileniyor

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi(Tedaş) tarafından ihale edilen Eğirdir şehir elektrik şebekesi yenilenme işine kısa sürede başlanacak. Yapılan ihale ile hatlar yer altına inecek, ayrıca yeni trafolar yapılacak.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i ziyaretinde şehir şebekesinin yenileneceği müjdesini veren Tedaş Isparta İl Müdürü Niyazi Kıvılcım, ilçede trafoların 3 kademeden 5 kademeye çıktığını ve elektrik kesintilerinde sürelerin en aza indirileceğini söyledi. Tedaş olarak Eğirdir'e büyük yatırımların yapıldığını belirten İl Müdürü Niyazi Kıvılcım, "Eğirdir şehir elektrik şebekesinin yenilenme işi ihale edildi. Eylül ayı içinde iş başı yapılması bekleniyor. Çalışmalar gelecek yıl da devam edecek. 2 milyon liralık projeye göre şehir içindeki hatlar yenilenmiş olacak. Eğirdir'de trafoların kademeleri değiştirildi. İlçede trafolar 3 kademeden 5 kademeye çıkartıldı. Daha önce gerilim düşmesi sebebiyle Barla'dan elektrik alınamazken şimdi gerektiğinde alınabilecek. 2013'te Gelendost'tan da elektrik alınıp böylece Eğirdir için elektrik kesinti süreleri kısalacak." dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Tedaş İl Müdürü Müdür Kıvılcım'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek aldığı müjdeli haberlerle de mutlu olduğunu söyledi. Başkan Özmeral, "2012 ödeneğinin ayrıldığını önceden biliyorduk. Allah'a şükür ihalesi yapıldı. İlçemiz adına şahsınızda kurumunuza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Eğirdir Belediyesi olarak yapılacak çalışmalara destek vereceğiz ve ilçemizin elektrik şebekesi kısa zamanda ve güzel şekilde yenilenecek. Bundan dolayı çok mutlu olduk, teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.