Eğirdir'de Görevli Polis Memurları Almanya'da

Eğirdir Emniyet Müdürlüğü`nde görevli Hülya Doğdu ve Sevilay Uygunokcu adlı polis memurları, Frankfurt Emniyet Müdürlüğü ve Frankfurt Başkonsolosluğu`nu ziyaret etti.

Yayınlanma:
Eğirdir'de Görevli Polis Memurları Almanya'da

Isparta-Eğirdir Emniyet Müdürlüğü`nde görevli Hülya Doğdu ve Sevilay Uygunokcu adlı polis memurları, Frankfurt Emniyet Müdürlüğü ve Frankfurt Başkonsolosluğu`nu ziyaret etti.

Almanya Emniyet Teşkilatı`nın çalışma şartları, kriminal laboratuar çalışmaları, güvenlik kontrol merkezlerinin çalışma disiplini, Polis İmdat Hattı`na yapılan acil aramaların yüzdelik doğrulanma paylarının karşılaştırılması, nehir taşımacılığı ve nehir içi sahil güvenlik, gençlerin şiddete olan eğilimleri ve aile içi şiddet ve benzeri diğer konular hakkında bilgi almak için Hessen eyaletinin başkenti Wiesbaden`de bir haftalığına staj yapan polisler, Hessen Emniyet Müdürlüğü`nün davetlisi olarak geldikleri Almanya`da Wiesbaden Emniyet Müdürlüğü`nde görev yapan Başkomiser Döndü Yazgan`dan destek aldılar. 

Daha sonra Frankfurt Güvenlik Kontrol Merkezi`ni ziyaret edeen polis memurları, Alman polis yöneticilerinden olay yeri inceleme, polis imdat çağrıları, görevlendirmelerin yetkinliği, bilgi koruma, suç işleme oranlarının eğitim seviyesiyle ilişkileri, çevik kuvvetin müdahale süreci ile ilgili bilgiler aldılar.

Geçen sene Almanya`nın Batı Hessen Emniyet Teşkilatı`nda görevli polis müdürleri ve Başkomiser Döndü Yazgan 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı Kuruluş Yıldönümü etkinliklerine katılmak için Isparta`ya gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.