Eğirdir'de Protokol Krizi

Bakan Veysel Eroğlu’nun katılımıyla Eğirdir’de gerçekleşen temel atma ve toplu açılış törenine protokol krizi damgasını vurdu. Kendisine protokolde yer ayrılmadığını ileri süren AK Parti’li Belediye Başkanı Özmeral töreni terk etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2014 15:51
Eğirdir'de Protokol Krizi

Bakan Eroğlu ve beraberindeki katılımcılar belediye binası önünde kurulan protokol bölümüne otururken, o sırada ayakta kalan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, kendisine yer ayrılmadığı iddiasıyla protokol alanını terk ederek başkanlık makamına çıktı.



Özmeral, daha sonra gerçekleştirilen Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök’ün seçim koordinasyon merkezinin açılış törenine de katılmadı. Burada birer açılış konuşması yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun konuşmalarında hizmetlerinden dolayı O. Nuri Özmeral’e teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum