Eğirdir'de Sünnet Şöleni

Eğirdir'de Sünnet Şöleni

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2019 11:54
Eğirdir'de Sünnet Şöleni

Eğirdir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı çerçevesinde yapılan Toplu Sünnet Şöleni 34 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Eğirdir Belediyesi tarafından düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni etkinlikleri 30 Ağustos Cuma günü saat 17.30’da Dündar Medresesinde Mevlid-i Şerif okunmasıyla başladı. Mevlid-i Şerif programında katılımcılara Osmanlı Şerbeti ve Kıymalı pide ikram edildi.

Saat 20.00 ‘de Eğirdir Babasultan önünden fener alayı ve mehteran eşliğinde düzenlenen yürüyüş ile Eğirdir Kale önü meydanına gelindi. Kale önü meydanındaki Kına gecesinde sünnet kıyafeti giyen çocukları ve ailelerini Eğirdir protokolü de yalnız bırakmadı.



34 Çocuğun Kınasını Ak Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Elvan Gök ve Belediye kadın personelleri tarafından yakıldı. Düzenlenen Programda Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Milli Savunma Komisyonu Üyesi Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz tarafından çocuklara altın takıldı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, güzel bir amaç için bir arada olduklarını söyleyerek, “Birlik, beraberlik içerisinde tüm halkımızla beraberiz. Çocuklarımızın kına gecesinde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Sizlerin bu şekilde bizlerle birlikte olması, bizleri yalnız bırakmaması çok güzel. Geleceğimiz olan çocuklarımızın güzel gününde onlarla birlikte olup, bu mutluluğu onlara yaşatmak güzel bir duygu” dedi.

34 çocuk için düzenlenen kına gecesinde müzisyen Erkan Üstündağ çocuklar ve ailelerine söylediği şarkılarla coşkulu dakikalar yaşatırken, Gece boyunca Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök de, gerek sünnet çocukları, gerekse aileleri ile yakından ilgilendi.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.