Eğirdir’de Süpriz Belediye Başkan Adayı

Yerel Seçimlerin yaklaşması ile birlikte, partilerde ve kulislerde bazı isimler ortaya atılmaya başlandı bile.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2013 17:26
Eğirdir’de Süpriz Belediye Başkan Adayı

Ak Partili Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Demokrat Partili Ömer Şengöl, Milliyetçi Hareket Partisinde Ertuğrul Bayer’in aday olması beklenirken Bağımsız aday olarak 30 yıldır Eğirdir’de esnaflık yapan 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti aday adayı olan ve Has Partide Halkla İlişkiler ve Basın Danışmanlığı görevini yürüten Hasan Kaya’nın’da Bağımsız olarak aday olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı.

Eğirdir’de parti düşmanlığı bitirmek ve hizmet yapmak amacıyla ile bağımsız olarak aday olacağı söylenen Hasan Kaya’nın çalışmalara başladığı ve önümüzdeki günlerde adaylığını açıklaması bekleniyor. Aldığımız bilgilere göre Eğirdir’li esnaf Hasan Kaya başkanlık için bağımsız aday olacak. Yakın arkadaşlarına “mevcut kişiler adaysa ve tekrar aday olacaksa, yerel seçimlerde başkanlık için bağımsız adayım” denildiği öğrenildi.

HASAN KAYA KİMDİR?
1966 yılında Eğirdir’de doğdu. Eğirdir’de okudu. Halen Eğirdir’de esnaflık yapıyor. Evli ve 3 çocuk babası olan Kaya, 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti Aday Adayı idi. Daha sonra Has Parti Basın ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı da yaptı.

Haber: Emrah ÇELİK

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum