Eğirdir’de Suya Yine Zam Yok!

Eğirdir Belediyesi Meclis Toplantısı’nın 2. oturumunda Tarife Komisyonu’ndan gelen rapor oy birliği ile kabul edilerek, içme suyu fiyatına 2014 yılında da “yine zam yok” denildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2013 17:03
Eğirdir’de Suya Yine Zam Yok!

Belediye’nin istikrarlı bir şekilde idare edildiğini, yoğun bakımdan çıkartıldığını, bütçenin gerçekçi olmasına özen gösterildiğini belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Meclis’te kararların oy birliği ile alınmasından duyduğu memnuniyetini, Meclis üyelerine teşekkür ederek bildirdi.

Başkan Özmeral, ilk vazifeye başladığında çok sıkıntıların çekildiğini, yılmadan, bıkmadan, usanmadan mücadele vererek Belediye’yi belli bir noktaya getirdiklerini ifade etti. Başkan Özmeral, içme suyunun daha temiz ve çok daha ucuz olarak verdiliğini açıklayarak, halkın bu konuda çok memnun kaldığını, 5 yıl öncesi ile şimdiki durum arasındaki farkı çok iyi gördüğünü belirtti.

Daha önceki dönemde, su makbuzu içerisinde her ay suyu kullan kullanma katı atık parası alınırken, bunun da kaldırılarak her abonenin 5 yılda 350 TL cebinde kalacağı açıklandı.

Belediye Meclisi Toplantısı’nın 2. oturumunda sadece su tarifesi değil bütünüyle 2013 yılında uygulanma olan tarifeler üzerine yine zamların getirilmediği görüldü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.