Eğirdir'de Toplu Nikah Töreni Yapıldı

Eğirdir'de, Kaymakamlık ve Belediye işbirliği ile düzenlenen toplu nikah töreninde 16 çift dünya evine girdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2011 13:04
Eğirdir'de Toplu Nikah Töreni Yapıldı

Eğirdir'de, Kaymakamlık ve Belediye işbirliği ile düzenlenen toplu nikah töreninde 16 çift dünya evine girdi.

Kaleiçi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törene, Vali Memduh Oğuz, Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, eski Anayasa Mahkemesi Üyesi ve Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sacit Adalı ile diğer yetkililer ve çiftlerin yakınları katıldı.

Vali Oğuz, törende yaptığı konuşmada, Eğirdir'de çok güzel bir gün yaşandığını belirterek, çiftlerin mutluluklarını paylaştıklarını kaydetti.

Başkan Özmeral'ın "Eğirdir bir hazinedir, kıymeti bilinmelidir" sözünü anımsatan Vali Oğuz, "O hazine gördüğünüz gibi gizli kalmış mutlulukları ortaya çıkarttı. Senelerce çok mutlu bir şekilde beraberce yaşanmış, ama yasal bazı hususlar tamamlanmadan sürdürülen birliktelikleri Eğirdir hazinesi gibi ortaya çıkartarak mutluluklar pekiştirildi. Bu güzel günün çiftlerimize ve çocuklarına hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu

Konuşmaların ardından Başkan Özmeral 16 çiftin nikahını kıydı. Çiftlerin nikah şahitliklerini ise Vali Oğuz, Kaymakam Yılmaz ve eski Anayasa Mahkemesi Üyesi Adalı yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.