Eğirdir’de Triatlon Heyecanı

Yaptığı organizasyonlar ile adından sıkça bahsettiren Eğirdir, yine dev bir organizasyona imza atıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2012 13:33
Eğirdir’de Triatlon Heyecanı

İlçede Triatlon etkinlikleri 25-26 Ağustos tarihinde yapılacak. Türkiye Triatlon Federasyonu Resmi sitesinden yapılan açıklamada “ Bu Yıl 10. Düzenlenecek olan 10. Eğirdir Ulusal Triatlonu 25-26 Ağustos Tarihleri arasında Olimpik 4. Kademe (Tüm Kategoriler) yarışma kategorisinde yapılmasına karar verilmiştir denildi. 3 spor branşının bir arada yapıldığı TRİATLON müsabakalarına Türkiye’den 200 e yakın lisanslı sporcunun iştirak edeceği Fedarasyon Başkanı Hamdi Güneş tarafından ifade edildi.

Eğirdir’e gelecek sporcular, hakemler, antrenörler ve misafirler ilçemizde konaklayacaklar. Eğirdir, 25-26 Ağustos tarihleri arsında Triatlon Müsabakaları ile ayrı bir hareketlilik kazanacağa benziyor.

Eğirdir’i çok sevdiğini belirten Federasyon Başkanı Hamdi Güneş, “Eğirdir Triatlon Müsabakaları Türkiye Kupasının bir ayağı olup, katılan sporcular Eğirdir’deki müsabakalardan puan alacaklardır. Olimpik mesafelerde yapılacak olan TRİATLON müsabakalarında sporcular1500 metreyüzecekler,40 kmbisiklete binecekler ve10 kmkoşacaklardır. Ara verilmeden yapılan TRİATLON sporu çok zor olduğu kadar, görsel olarak da izlenmeye değerdir. Bu güzel sporun bütün Isparta ve Eğirdir halkı sporseverleri tarafından izlenmesini bekliyoruz” dedi. Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral bu yıl 10.su düzenlenecek olan Triatlon yarışlarının son günüde verilecek olan Konser için harekete geçtiği ve sürpriz bir sanatçı ile görüşme yapılacağı da gelen bilgiler arasında.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.