Eğirdir’de Turizm Hareketleniyor

Eğirdir’de altın elma oteli kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ve belediye başkanı Osman Nuri Özmeral tarafından hizmete açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2012 18:22
Eğirdir’de Turizm Hareketleniyor

Cuma namazı sonrasında yapılan açılışa Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşma yapan Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Eğirdir’de turizmin gün geçtikçe geliştiğini, bir yerin gelişebilmesi için alt yapının şart olduğunu söyledi. Turizmde alt yapının yeterli otel ve yatak kapasitesi olduğunu belirten Kaymakam Yılmaz, Altın Elma Oteli’nin Eğirdir’e hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral yaptığı konuşmada, Eğirdir’de turizmin gün geçtikçe geliştiğini belirterek, “Güzel ilçemiz gelişmeye devam ediyor. Turizm baltalanıyor, bitiyor diyenlere bugünkü bu açılışımız güzel bir cevap olmuştur. Eğirdir Belediye Başkanı olarak turizm konusunda yatırım yapmak isteyen herkese kapımız açık ve elimizden gelen desteği ve kolaylığı sağlamaya devam edeceğiz. Biz her zaman esnafımızın ve müteşebbis yatırımcılarımızın yanında olduk. Önceden açılış ruhsatlarında metrekare başına 8 (sekiz) lira alınıyordu. Biz şimdi belediye olarak sadece 1 (bir) lira alıyoruz. Gördüğünüz gibi yeni dükkân, otel, işyeri açanlardan sekizde bir para alıyoruz. Bu güzel otelimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. ” dedi.

Kurban kesimi ve ardından yapılan duadan sonra kurdelesi kesilerek açılışı yapılan Cami Mahallesi’ndeki Altın Elma Oteli’nin dekorasyonu ve odaları göz kamaştırıyor.

Otelin sahibi genç müteşebbis İşadamı Abdullah Başyiğit, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral için, “Başkanımız işin başından sonuna kadar bize teşvik ve destekçi olmuştur. Halkımızın huzurunda Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum