Eğirdir’de Ücretsiz Kemik Erimesi Ölçümü Yapıldı

Eğirdir’de Dünya Kemik Erimesi Günü Dolayısıyla Ücretsiz Ölçüm Yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2012 16:52
Eğirdir’de Ücretsiz Kemik Erimesi Ölçümü Yapıldı

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastahanesi yetkilileri 20 Ekim Dünya Kemik Erimesi (Osteoporoz) günü sebebiyle Belediye önünde ücretsiz kemik erimesine yönelik tarama yaptı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Perşembe pazarında belediye yanında ölçüm yapan hastahane çalışanlarını ziyaret etti, ölçüm yaptırmaya gelen vatandaşlarla da sohbet etme imkânı buldu.

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastahanesi Başhekim Vekili Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı ve Evde Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr.Sedat Yıldız, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti. Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastahanesi’nde Uzman Hekim Sedat Yıldız, yapılan kemik erimesi ile ilgili taramalar hakkında da Başkan Özmeral’e bilgi verdi ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Birlikte kemik erimesi ile ilgili tarama yapılan kısma geçen Başkan Özmeral ve Dr. Yıldız, test yaptırmaya gelen vatandaşlarla birlikte ilgilendiler.

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastahanesi Başhekim Vekili Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı ve Evde Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr.Sedat Yıldız, “Hastahanemizde, 3 fizik tedavi rehabilitasyon mütehassısı, 6 fizyoterapist, 3 fizik tedavi teknikeri hizmet veriyor. 100 yatak kapasite ile çalışan hastanemizin rehabilitasyon bölümüne müracaatlar oldukça fazla” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i tanımaktan duyduğu memnuniyeti belirten Dr. Yıldız, Başkan Özmeral’in ölçüm yapıldığı esnada yaptığı ziyaret için de teşekkür etti.

Eğirdir’de kemik erimesi ile ilgili ölçümlerin yapılmasından dolayı mutlu olan Başkan Özmeral, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastahanesi’nde vazife yapan Uzman Dr.Yıldız’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.