Eğirdir’de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Isparta-Eğirdir bölünmüş yolunda Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü (Antalya) tarafından yürütülen iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2016 16:50
Eğirdir’de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Çalışmalar hakkında yazılı açıklamada bulunan Karayolları 13. Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Yaşar; 8 kilometrelik Eğirdir İlçe merkezi geçişi ile birlikte toplam 43 kilometrelik Isparta-Eğirdir yolunun tamamının (BSK) sıcak bitümlü karışımı ile asfaltlanacağını belirtti.       

Yolda sanat yapıları ile birlikte diğer temel alt yapıların güçlendirildiğini kaydeden Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar; Eğirdir şehir içi geçişinde 1 adet köprü ve 6 adet menfezin yapılacağını belirterek, mevcut yolu iyileştirerek daha güvenli ve daha konforlu ulaşım sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.       

  Yol iyileştirme çalışmalarının program dahilinde devam ettiğini belirten Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar; Çalışma olan yerlerde sürücülerin biraz daha sabırlı ve dikkatli davranmaları gerektiğini vurguladı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum