Eğirdir’de Yollar Genişletiliyor

Isparta-Konya karayolunun Eğirdir ilçe sınırından geçen Kemerköprü mevkiinde, yol genişletme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Yayınlanma:
Eğirdir’de Yollar Genişletiliyor

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, yapılan yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Kemerköprü yapımı dâhil olmak üzere, yapılan yol çalışmalarının devamlı takipçisi olan Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Karayolları’nın kendi iş makineleri ile yaptığı rampa ve viraj düzenlemeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Özmeral, yaklaşık 2 yıl önce hizmete giren yeni Kemerköprü’nün yapılmasından sonra şimdi de Konyabucağı Mahallesi Mezarlığı önünde bulunan yokuşun düzenlenmesi ve keskin virajların giderilmesi, yolun genişletilmesi için yapılan çalışmanın çok faydalı olduğunu belirtti.

Başkan Özmeral, bu sezon Kemerköprü’den Isparta’ya kadar olan ve Eğirdir’in içinden geçen Karayolu’nun sıcak asfalt yapılacağını yetkililerden aldığı bilgiye dayanarak açıkladı.

Başkan Özmeral, ayrıca yapılan çalışmalar hakkında Eğirdir’e gelen Karayolları Şefi Adem Aydemir ile de görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum