Eğirdir’den Londra’ya

Londra Olimpiyatları için hazırlıklara Eğirdir’de devam eden Halter Milli Takımı'nın olimpiyatlara katılacak 5 erkek sporcusu belirlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2012 13:57
Eğirdir’den Londra’ya

Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, Eğirdir Spor Salonu'ndaki seçmeler öncesi yaptığı açıklamada, Londra Olimpiyatları'nda Türkiye'yi halterde 5 erkek ve 4 kadın sporcuyla temsil edeceklerini söyledi.

Erkek sporcuların Eğirdir'de, kadın sporcuların ise Kocaeli'de hazırlıklarını sürdürdükleri anlatan Akkuş, "Halter, olimpiyatta madalya beklenen bir spor, dolayısıyla bizim için olimpiyatlara katılmak yeterli değil. Madalya da almamız gerektiğini düşünüyoruz. İnşallah alacağız" dedi.

 Halter Milli Takım Antrenörü Hasan Toker ise Türkiye'yi Londra'da en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Eğirdir'i, çalışma ortamının iyi ve serin bir iklime sahip olması dolayısıyla seçtiklerini aktaran Toker, "Bölgesel kamplardan sonra 24 Haziran'da Eğirdir'e geldik. 6 sporcuyla çalışmalara devam ettik. Bugün 4 sporcu daha aramıza katıldı. Seçmelerin ardından 5 sporcumuzla günde çift idman hazırlıklara devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.