Eğirdir’e 20 Bin Lale

Eğirdir Belediyesi’nin diktiği laleler park, bahçe ve yollardaki refüjleri süsleyecek.

Yayınlanma:
Eğirdir’e 20 Bin Lale

Eğirdir Belediyesi park ve bahçeler personeli bahar için şimdiden hazırlıklara başladı. Eğirdir Belediyesi Park Bahçeler personeli Eğirdir Gölü’nü çevreleyen yol kenarlarına laleler dikti. Baharla birlikte çeşitli renklerde açacak laleler gölle bütünleşerek şehre ayrı bir güzellik katacak.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, mevsimine göre park ve bahçe düzenlemeleri ile gerekli bakımların aksatılmadan devamlı yapıldığını, ayrıca resmi kuruluşlara da yeşillendirme ve çiçek dikimi konularında yardımcı olduklarını belirtti.

Eğirdir’in daha güzel hale gelmesi için gerekli bütün imkânların kullanıldığını ifade eden Başkan Özmeral, “Eğirdir’imize ne kadar hizmet yapılsa azdır. Belediyemize ait sahamız çok geniştir. İnşaallah daha güzel hizmetlerimizle halkımızı ve misafirlerimizi memnun etmeye devam edeceğiz. İstanbul’dan getirttiğimiz 20 bine yakın lale soğanını toprakla buluşturuyoruz. Baharla birlikte lalelerimiz renk renk açacak ve Selçuklu Şehri ilçemize ayrı bir güzellik katacak” dedi.

Başkan Özmeral, Eğirdir Belediyesi’nin hizmetlerinin her geçen gün görünür şekilde çoğaldığını ve bundan sonra imkânlar nisbetinde daha da artacağını ifade etti. Başkan Özmeral, “Belediyemizin kaynaklarını saygıdeğer halkımız için kullanıyoruz. Hak yiyen değil, hak veren olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.