Eğirdir’e 8 Yeni Araç

Eğirdir Belediyesi Gölbelde Limited Şirketi tarafından araçların bakımsız ve çok masrafları olması sebebi ile değiştirilen 8 yeni hizmet aracı dün saat: 10’da belediye önünde okunan dua ve dana kesimi ile teslim töreni gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Eğirdir’e 8 Yeni Araç

Gölbelde Limited şirketi tarafından hizmet araçlarının bakımsız olmaları, masraflarının çok olması ve yakıt tasarrufu sağlanması amacıyla aralarında Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün de makam aracının bulunduğu 8 hizmet aracının yerine 4 adet Fiat Fiorino, 1 Adet Fiat Doblo, 1 Adet Fiat Practico, 1 adet Fiat 500L, ve makam aracı yerine alınan Fiat Freemont marka 8 adet araç dün Eğirdir Belediyesi önünde düzenlenen törenle teslim edildi. Teslim töreninin ardından Eğirdir Belediyesi tarafından dana kesilerek, dua okundu.

Teslim töreninin ardından konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl “ Gölbelde Şirketimizin araçlardaki yakıt tasarrufunu sağlamak, bakım ve onarım bize pahalıya mal oluyor şeklindeki talebi üzerine, meclis gündemine kredi alınması için izin talebinde bulunduk. Sağolsun belediye meclisimizdeki arkadaşlarımızla birlikte 8 adet hizmet aracının değiştirilmesi konusunda karar aldık. Burada aldığımız araçlarda piyasanın ekonomik araçları, biz gittik pazarlıklarımızı yaptık, kredi yetkisini aldıktan sonra Isparta’daki firma ile anlaşarak belediyemize 8 yeni hizmet aracı kazandırdık. Eğirdirmize ve Belediyemize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum