Eğirdir’e Adliye Sarayı Yapılacak

Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım ve Eğirdir Cumhuriyet Savcısı Doğan Adem Kurt birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i makamında ziyaret ettiler.

Yayınlanma:
Eğirdir’e Adliye Sarayı Yapılacak

Eğirdir’de yeni yapılması planlanan Adalet Sarayı için görüşmelerde bulunan Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım ve Eğirdir Cumhuriyet Savcısı Doğan Adem Kurt, Başkan Özmeral ile uzun süre görüştüler. Belediye Fen İşleri teknik elemanları Adliye Sarayı için arsa ve imar planı konularında teferruatlı bilgi aktardılar.

Eğirdir’e gelen Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım ve Eğirdir Cumhuriyet Savcısı Doğan Adem Kurt ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Adliye’sinin yıllardır mevcut Hükümet Binası’nda sıkıştırılmış vaziyette hizmet vermeye çalıştığını belirterek, “Eğirdir’de Adliye binasının müstakil ve en güzel yapıya sahip olması, başta hakim ve savcılarımızı, Adliye çalışanlarını, avukatlarımızı ve bütün halkımızı fazlasıyla sevindirecektir. Belediyemiz tarafından arsa ve imar konularında ne gerekiyorsa yapılacaktır. Eğirdir’imiz güzel bir Adliye Sarayı’na çoktan haketmiştir. Çaresizliği kabul etmiyoruz. Isparta Cumhuriyet Başsavcımızın Eğirdir’imiz için samimi ve güzel düşünceleri, gayretleri bizi çok sevindirmiştir. Bugün Eğirdir’imiz için hayırlı bir görüşme yapılmıştır. İnşaallah işbirliği içerisinde Eğirdir’imize geleceğe dönük güzel bir Adliye Sarayı kazandırmış oluruz” dedi.

Ziyaret sırasında Başkan Özmeral, Isparta Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu üyesi Recep Özel ile telefon görüşmesinde Eğirdir Adliye Sarayı’nın yapımı için hazırlıklara başlanıldığını belirterek yer ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aktardı ve işin hızlandırılması talebinde bulundu. Milletvekili Recep Özel, Eğirdir Adliye Sarayı için ne gerekiyorsa yapılacağının sözünü verdi.

Yapılan nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Osman Nuri Özmeral, Başsavcı Yıldırım’a ve Savcı Kurt’a teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.