Eğirdir’e Müjdeli Haber

Açılışı kesinleşen Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu’nun Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in kendisine yaptığı ziyarette müjdeli haber verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2013 17:31
Eğirdir’e Müjdeli Haber

Daha önce 4 yıllık olarak eğitim vereceği bilinen Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu’na bir yıl hazırlık sınıfı eklenince 5 yıl olarak eğitim öğretim verecek.
Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan’ı yeni makamında ziyaret etti. Ziyarette, Yüksek Okul Sekreteri Havva Oğuztürk, yeni öğretim üyeleri Doç. Dr. Mahmut Demir ve Yrd. Doç. Dr. Şirvan Şen Demir’le de birlikte olan Başkan Özmeral, Eğirdir’in önümüzdeki eğitim öğretim yılında öğrenci bolluğu yaşayacağını söyledi.

Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan, “Okulumuz 4 yıllık eğitim öğretim vermek üzere planlanmıştı. Turizm okullarında yabancı dilin şart olduğu vurgusunu yaparak, bir yıl ilâve edilerek hazırlık sınıfı açıldı. Dolayısıyla okulumuz 5 yıllık olarak resmiyete geçti. 2013-2014 eğitim öğretim sezonunda ilk öğrencilerimizi alacağız.” dedi.
Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan, Okul Sekreteri Havva Oğuztürk, öğretim üyeleri Doç. Dr. Mahmut Demir ve Yrd. Doç. Dr. Şirvan Şen Demir’le yeni yapılacak okul binasının arsasında da incelemede bulunan Başkan Özmeral, şimdilik Konaklama İşletmeciliği bölümüne 120 öğrencinin alınacağını diğer bölümler için çalışmaların devam ettiğinin açıklandığını söyledi.

Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan’a, personele ve öğretim üyelerine vazifelerinde üstün başarılar dileyen Başkan Özmeral, “Yeni Yüksek Okulumuzla hepimizin yüzü gülecek inşaallah.” dedi.
Yüksek Okul Müdürü Doç Dr. Yakup Altan, “okulumuzun açılması ile eğitim öğretime hazırlanması çalışmalarında ve öğretim üyelerimizin Eğirdir’e gelmelerinde Belediye Başkanımızın çok büyük emekleri vardır. Çalışmalarımızı işbirliği içerisinde devam ettiriyoruz. Başkanımıza güveniyoruz” diyerek Başkan Özmeral’e teşekkür etti.
Başkan Özmeral, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi binasında taşınan ve hizmet vermeye başlayan Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu’nun öğrenci almaya başlayacak olmasından ve hazırlık sınıfının ilâve edilmesinden dolayı sevincini beraberindekilerle paylaştı. Doç. Dr. Mahmut Demir ve Yrd. Doç. Dr. Şirvan Şen Demir’e yeni vazifelerinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.