Eğirdir’e Önemli Yatırımlar Yapılacak

Devlet Su İşleri (DSİ) 18. Bölge Müdürü Murat Acu, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile birlikte Eğirdir’e yapılacak yatırımlar için incelemelerde bulundular.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2013 23:13
Eğirdir’e Önemli Yatırımlar Yapılacak

2013 yılı yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, Eğirdir’e DSİ’nin büyük yatırımlar yapacağı müjdelendi.

DSİ ile işbirliği içersinde güzel çalışmalara imza atıldığını belirten Başkan Özmeral, taşkın koruma kapsamında derelerin ıslahı ile Fidanlık Köprüsü’nün kısa zamanda çok güzel şekilde yapılmasından dolayı DSİ Bölge Müdürü Murat Acu’ya teşekkür ederken, yeni köprü ve taşkın koruma kanallarına ihtiyaç olan bölgelerde de yerinde incelemeler yaparak yatırıma dönüşmesi için talepte bulundu.

Başkan Özmeral, DSİ tarafından Eğirdir’e büyük yatırımların yapıldığını belirterek, “Fidanlık Köprümüz başta olmak üzere taşkın koruma kapsamında yapılan yatırımlar sayesinde, yağmur, kar ve sel suları halkımızı tedirgin etmeyecek.” dedi.

Başkan Özmeral, ziyarette 2013 yılında Eğirdir’e yapılacak projeler ve yapılmakta olan yatırımlar hakkında da Bölge Müdürü Acu’dan bilgeler aldı.

DSİ 18. Bölge Müdürü Murat Acu, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile yaptığı incelemelerin verimli geçtiğini söyledi. Bölge Müdürü Acu, “Eğirdir’de yapılacak yatırımlarda Başkanımız sağ olsun bizden fazla gayret gösterip yatırımların hem takipçisi hem de destekçisi oluyor. Başkanımızın destekleriyle yapılacak işler daha hızlı bir şekilde tamamlanıyor. 2013 yılında da Eğirdir ilçemizde önemli yatırımlar yapılacak” dedi.

Sanayi, Kervansaray, Köprübaşı, Bağlar tarafında yapılan incelemeler sonrasında Belediye’ye geçen DSİ Bölge Müdürü Murat Acu’ya, Başkan Özmeral yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ederek kristal elma hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.