Eğirdir'e Pullu Tanıtım

Eğirdir'e Pullu Tanıtım

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2017 19:44
Eğirdir'e Pullu Tanıtım

Türkiye'nin 12. sakin şehri Eğirdir, PTT, Eğirdir Belediyesi işbirliği ile pullarda da tanıtılacak. 30 ayrı fotoğraftan pul bastırarak Eğirdir'in, Türkiye ve Dünya genelinde tanıtımına katkı sağlanmış olacak. Eğirdir Belediyesi ilçenin tanıtımı için sınır tanımıyor, ilçenin çeşitli yerlerinden çekilmiş fotoğraflar pul haline getirildi. Ayrıca sakin şehir logolu ve elmalı pulun yanı sıra Ptt tarafından başkan Şengöl'e kendine ait pul jesti ile dikkat çekti. Çeşitli adetlerde ve üzerlerindeki çeşitli miktarlar bulunan pullar, PTT Başmüdürü Yaşar Adanalı ve PTT Tanıtım Pazarlama Sorumlusu Hüseyin Devecioğlu tarafından Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e teslim edildi.

Pulları gören Başkan Şengöl, "hepsi bir birinden şahane olmuş" dedi. Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Bir çok il ve ilçenin pullarını gördüğümde Eğirdir'İn neden olmasın diye hep düşünmüşümdür. Eğirdir'de daha önceki dönemde yapılmış ama arkası kesilmiş. Sürekliliğini sağlamak için PTT Başmüdürümüz bizi ziyaret ettiler, Hüseyin Beyde gerekli titizliği göstererek personelimizle birlikte yüzlerce fotoğraf içinden 30 kadarı ayrıldı.

Eğirdir'de hediyelik eşya satanları özellikle flotexlerin kullanacağı şekliyle satış yapılacağı düşüncesindeyim. Her ortamda tanıtımı düşünen Eğirdir Belediyesi, Eğirdir'in Türkiye'ye ve Dünyaya tanıtımı için minik bir kanal buldu, o kanalı kullanacağız. Yüzlerce yıl flotexlerin kataloglarında bu pullar bulanacak ve kişilerin miras bırakacağı güzel bir dünya parçasının pozlarını orada görecekler. Meramımız Eğirdir'in tanıtımı.

PTT'nin böyle bir uygulama yapması ülkemiz açısından mükemmel bir durum. Böyle bir durumu da kullanmamak Eğirdir'de kullanmamak haksızlık olur. bu pulları hemen bitirip yakında da diğer pozlarla da çeşidi devam ettirmek niyetindeyiz" dedi. PTT Başmüdürü Yaşar Adanalı, "Pul kültürümüzün bir parçası.

Kültürümüzün gelecek kuşaklara bu vesile ile aktarılması. Başkanımızın öncülüğünde gelecek kuşaklar Eğirdir'in güzelliklerini görmüş olacaklar. Eğirdir'in tüm dünyaya pullar vasıtasıyla tanıtımı yapılacak. güzel bir örnek olacak. bunu devamını bekliyoruz. Başkanımıza da jest olarak kendi resminin bulunduğu bir pul hediye etmek istedik. İnşallah bu pullar sayesinde Eğirdir'in tanıtımına başkanımızla birlikte katkı sağlamış olacağız. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.