Eğirdir’e ve Eğirdirlilere Hizmet Etmek Şerefti

Eğirdir’e ve Eğirdirlilere Hizmet Etmek Şerefti

Yayınlanma:
Eğirdir’e ve Eğirdirlilere Hizmet Etmek Şerefti

2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesi Kaymakamlığına atanan; görevde bulunduğu süre boyunca Eğirdir’e sayısız hizmette bulunan, çalışkanlığı, özverisi ve vatandaşla olan diyaloguyla adından söz ettiren Kaymakam Abdullah AKDAŞ, dün Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü(SAREM)’nde gerçekleştirilen toplantıyla daire müdürlerine veda etti.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün de katıldığı toplantıda Kaymakam AKDAŞ konuşmasında; 2015 yılından beri görev yaptığı Eğirdir’den ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını belirterek; “Göreve başladığım günden beri Eğirdir’in hakettiği güzel işler yapma fırsatı bulduk. Görevim boyunca 20 yıllık meslek hayatımdaki prensibim gereği kapımı çalan herkese yardımcı oldum, işin takipçisi oldum. Görevini layıkıyla yapan personelimi, vatandaşa hizmet eden memurumun arkasında durdum. Yeri geldi vatandaşlarımızdan gelen şikâyetleri titizlikle inceledim, Isparta’da bu hususta en fazla inceleme araştırmayı ben yapmışımdır. 4 yıl boyunca şiarım bu oldu” diye konuştu.

Eğirdir’e ve Eğirdirlilere hizmet etmenin şeref olduğunu söyleyen Kaymakam AKDAŞ; “Görev yaptığım bütün müdürlerime şahsım ve milletim adına teşekkür ederim. Ben bugün buraya Kaymakam olarak değil arkadaşınız olarak geldim. Görevimi eksik, yanlış yaptığım hususlar varsa lütfen bana şuan söyleyin” diye konuştu.

Meslekte 20 yılı tamamladığını belirten Kaymakam AKDAŞ; “Mahkeme kadıya, makamlar da bizlere mülk değil. Hepimiz burada milletimizin, devletimizin verdiği görev gereği emanetçileriz. 6 yıldır Isparta’da görev yapıyorum, 4 yıldır Eğirdir’de görevliydim. Allah’a çok şükür iyiki yapmışım dediğim işlerin sayısı çok fazla” dedi. Sözlerinin devamında salonda bulunanlardan helallik isteyen Kaymakam AKDAŞ; “Hepinizden Allah razı olsun. Hakkım varsa helal olsun. Sizlerden ve Eğirdir’den ayrılmak bana hüzün ve acı veriyor. Allah görev aşkınızı eksik etmesin. Beni her zaman, 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. Benim evim, sizin evinizdir. Allah’ın irtibatını kesmediği insanlardan olun, hepinize ömür boyu başarı dilerim diyerek konuşmasını tamamlarken, salonda duygusal anlar yaşandı.

Daire müdürlerinin söz alarak Kaymakam Abdullah AKDAŞ’a teşekkürlerini ilettiği toplantı, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün konuşmasıyla devam etti. Veli GÖK yaptığı konuşmada; “Bizim için önemli olan, baki olan, yıllar sonra bile karşılaştığımızda samimiyetle kucaklaşmaktır. Kaymakam Bey, Vali yardımcılığı, İl Özel İdaresi Sekreterliği, Şarkikaraağaç ve Eğirdir Kaymakamlığı dönemlerinde sadece Eğirdir’e değil, Isparta’ya büyük hizmetleri bulunmuştur. Bunun bizati şahidi benim. Şuan da teknik projesi tamamlanan, DSİ’de yatırıma sunulan ve Eğirdir gölü çevresini büyük bir faydası olacak kuşak kanalizasyon projesine ilk destek olan ve katkı sunan Kaymakam AKDAŞ’dır. Allah Kaymakamımız Abdullah AKDAŞ’ın yolunu açık etsin. Vatanımıza, Milletimize ve Devletimize daha fazla hizmet edecek makamlar nasip etsin” diye konuştu.

Belediye Başkanı Veli GÖK’ün konuşmasının ardından kendisine ve salonda bulunanlara teşekkür eden Kaymakam AKDAŞ, daha sonra salonda bulunanlarla tokalaşarak veda etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.