Eğirdir'e Yeni Hastane Müjdesi

Eğirdir'e Yeni Hastane Müjdesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2018 11:54
Eğirdir'e Yeni Hastane Müjdesi

Kemik Hastalıkları Hastanesi yanında 100 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi ile İlçe Sağlık Müdürlüğü binası yapılıyor. 60 milyon TL’lik yatırımın ihalesi 2 Temmuz’da.

Isparta sağlıkta önemli atılımlar yapıyor. Eğirdir’in hastane ihtiyacına kökten çözüm bulunuyor. Yıllarca Kemik Hastalıkları Hastanesi olarak Türkiye’ye hizmet veren hastanenin fiziken kullanılamaz duruma gelmesi yeni yatırımı zorunlu kıldı.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in Sağlık Bakanlığı nezdindeki girişimleri sonucunda Eğirdir’e yeni devlet hastanesi yapılması programa alındı. İl Sağlık Müdürlüğü, Bakanlığın yatırım programı kapsamında Eğirdir’e muazzam bir hastane binası yapacak. 75+25 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi için 2 Temmuz’da ihaleye çıkılıyor. 60 milyon TL’lik yatırım kapsamında İlçe Sağlık Müdürlüğü binası da bulunuyor. Eğirdir’de yeni devlet hastanesi yapıldıktan sonra yıllarca hizmet veren Kemik Hastalıkları Hastanesi binası yıkılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum