Eğirdir’in Araç Filosu Genişliyor

Eğirdir Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Eğirdir’in Araç Filosu Genişliyor

DMO kanalıyla Eğirdir Belediyesi’nin satın aldığı JCB kazıcı yükleyici ve Mercedes marka son model damperli 2 adet kamyondan sonra Ekskavatör iş makinesi Eğirdir’e getirilerek Belediye önüne çekildi. Kazıcı, yükleyici ve kürüme işlemleri yapabilen lastik tekerlekli ekskavatör iş makinesinin resmi işlemleri tamamlandıktan sonra önümüzdeki günlerde hizmet veremeye başlayacağı belirtildi.

Eğirdir Belediyesi’nin güçlenmeye devam ettiğini belirten Başkan Osman Nuri Özmeral, “Saygıdeğer halkımızın destekleriyle Belediye’miz güçlenmeye devam ediyor. Cenâb-ı Allah’a şükürler olsun Belediyemizin araç parkı yeni iş makineleri ve diğer vasıtalarla güçlenmeye ve zenginleşmeye başladı. Daha önce JCB marka iş makinemiz ve 2 adet Mercedes kamyonumuz gelmişti.

Şimdi de ekskavatör iş makinemiz Belediyemize teslim edildi. Yeni alınan araçlarımıza son olarak yüksek merdivenli son sistem itfaiye aracımız eklenecek. İtfaiye aracımızı da önümüzdeki günlerde teslim alacağız. Kazıcı, yükleyici ve kırıcısı olan JCB marka iş makinesi daha önce geldi ve hizmet vermeye devam ediyor.

Mercedes marka 2 adet kamyonumuz geldi. Kasaları ihale edildi. Kasaları takıldıktan hemen sonra hizmet vermeye başlayacaklar. Son olarak kazıcı, yükleyici ve kürüyücüsü olan güçlü ekskavatör iş makinemiz geldi. En kısa zamanda bu aracımız da hizmet vermeye başlayacak. Sırada yüksek merdivenli son sistem itfaiye aracımız bulunmaktadır. Satın alındı ve ileriki günlerde Belediyemize teslim edilecek.

Yeni aldığımız araçlarımız ile saygıdeğer halkımıza daha çok ve daha güzel hizmet vermek için gayret göstereceğiz. Yeni iş makinelerimiz ve araçlarımızın öncelikle Belediyemiz adına halkımızın olduğunu tekrar belirtmek isterim. Yeni aldığımız araçlarımızın Belediyemize, Saygıdeğer Halkımıza ve Selçuklu Şehri güzel Eğirdir’imize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Saygıdeğer halkımız desteklemeye devam ediyor, Belediyemiz güçlenmeye devam ediyor. Eğirdir için el birliği ile çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Belediye önüne çekilen ekskavatör iş makinesini gören vatandaşlar, memnuniyetlerini belirterek Başkan Özmeral ile mutluluklarını paylaştılar. Belediye önünde sürekli yeni araçların geldiğini gören vatandaşlar, Eğirdir Belediyesi’nin güçlendiğini ve iş makinesi parkının zenginleştiğini ifade ettiler. Vatandaşlar, yeni alınan araçların hayırlı hizmetler vermesini temenni ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.