Eğirdir’in Araç Filosu Güçleniyor

Eğirdir Belediyesi araç filosunu yeni aldığı Mercedes marka kamyonlarla güçlendirdi.

Yayınlanma:
Eğirdir’in Araç Filosu Güçleniyor

DMO kanalıyla Eğirdir Belediyesi’nin satın aldığı Mercedes marka son model 2 adet kamyon Ankara’dan teslim alındı ve Eğirdir’e getirildi.

Belediye önüne park edilen Mercedes kamyonların damperli kasaları takıldıktan sonra hizmet vermeye başlayacağı açıklandı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir halkının destekleriyle Belediye’nin güçlenmeye devam ettiğini belirterek, “Cenâb-ı Allah’a şükürler olsun Belediyemizin araç parkı yeni iş makineleri ve diğer vasıtalarla güçlenmeye ve zenginleşmeye başladı. Araçlarımızın devamı gelecek. Kazıcı, yükleyici ve kırıcısı olan JCB marka iş makinesi daha önce geldi ve hizmet vermeye devam ediyor. Şimdi Mercedes marka 2 adet kamyonumuz geldi. Kasaları ihale edildi. En kısa zamanda bu araçlarımız da hizmet vermeye başlayacak.

Sırada, güçlü ekskavatör iş makinesi ile yüksek merdivenli son sistem itfaiye aracımız bulunmaktadır. Bunlar da satın alındı ve ileriki günlerde teslim alınacak. Belediyemiz güçlenmeye devam ediyor. Yeni araçlarımız ile saygıdeğer halkımıza daha çok ve daha güzel hizmet vermek için gayret göstereceğiz. Yeni iş makinelerimiz ve araçlarımızın öncelikle Belediyemiz adına halkımızın olduğunu belirtmek isterim. Yeni aldığımız araçlarımızın Belediyemize, Saygıdeğer Halkımıza ve Selçuklu Şehri güzel Eğirdir’imize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Belediye önüne çekilen kasasız yeni Mercedes kamyonları gören vatandaşlar, memnuniyetlerini belirterek Başkan Özmeral ile mutluluklarını paylaştılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.