Eğirdirli Yelkenciler Muğla’ya Uğurlandı

Isparta’yı temsilen Eğirdir’den 8 sporcu, Muğla ili Bodrum ilçesi Yalıkavak Beldesi’nde yapılacak müsabakalara uğurlandı.

Yayınlanma:
Eğirdirli Yelkenciler Muğla’ya Uğurlandı

Eğirdir Belediyesi önünden yolcu edilen sporcuları Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer, Yazla Mahallesi Muhtarı Vedat Dikmen, Belediye İtfaiye Amiri Mahmut Keskin, Belediye Özel Kalem Sorumlusu Bayram Yılmaztürk ve veliler tarafından uğurlandı.

Yelken İl Temsilcisi ve Kafile Başkanı Şeref Ağartan, “Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2014 faaliyet programında yer alan Optimist, Laser Yarıyıl kupası yelken yarışları 04-08 Şubat 2014 tarihleri arasında Yalıkavak Belediyesi Yelken Kulübü’nün ev sahipliğinde Muğla Bodrum Yalıkavak’ta yapılacaktır. Yarışmalara ilimizi temsilen Eğirdir’den 3 laser, 5 optimist dalında 8 yelkenci sporcumuz katılacaktır. Yarışmaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Yelken sporunun en büyük destekçisi Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in sağladıkları imkânlarla yelkencilerimiz Bodrum Yalıkavak’a gitme ve yarışlara katılma imkanına kavuştular.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, yelkenli teknelerin nakliyesi için bir damperli kamyon tahsis etmiştir. Ayrıca yelkencilerimizin ulaşımı için bir de otobüs vermiştir. Diğer malzeme ve masraflarımızda da Başkanımız yardımcı oluyor. Bu fedakârlıklar sayesinde sporcularımız yarışlara katılma imkânına kavuşmuşlardır. Antrenör Ahmet Şahan, Laser sınıfında Eğirdir Dündar Bey Anadolu Lisesi’nden Uğurcan Çakır ile Utku Mehmet Dikmen, Isparta Şehit Ali İhsan Kalmaz Lisesi’nden Alpcan Eken, Optimist sınıfında Isparta Nazmiye Demirel İlkokulu’ndan Ada Dinç ile Ilgım Dinç ve Eğirdir Mustafa Çetinkaya Ortaokulu’ndan Selin Deren Soysal yarış kafilesinde bulunmaktadır. Ayrıca velilerden de katılanlar olacaktır. Yarışmalara katılmamıza her zaman olduğu gibi her türlü desteği esirgemeyen Eğirdir Belediye Başkanımız Sayın Osman Nuri Özmeral’e yardımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediyemizin bundan sonra da yardımlarının devam edeceğine inanıyorum.

Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü de sporcularımıza gereken hizmetleri sunmakta, ancak yeterli olmadığı yerlerde Belediyemizin çok büyük destekleri olmaktadır. Yelken sporunun yalnız yaz sporu olmadığını kışın da bu sporun yapılabileceğini, sporcularımızın her mevsimde yelken sporu yapabileceklerini bu yarışlara katılarak göstereceklerdir. Kışlık kıyafetlerinin temininde bize yardımcı olan İl Müdürümüz Murat Gevrek’e teşekkür ediyorum. Ayrıca çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize de katkılarından dolayı kendilerini kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, müsabakalara giden yelkencilere tek tek başarılar diledi ve kucakladı. Belediye olarak spora ve sporcuya her zaman sahip çıktıklarını ve destek olduklarını belirten Başkan Özmeral, “Yelkencilerimize her türlü desteği sağladık. Malzeme desteğinde bulunduk. İlçemizde yelken sporunun gelişmesi için üzerimize düşen vazifeyi yaptık. Şimdi yaptığımız desteklerin meyvesini görüyoruz. Yelkencilerimize hayırlı yolculuklar diliyorum. Katılacakları müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.