Eğirdirliler Yeniden Sinema İle Buluşacak

Eğirdir ilçesinde uzun yıllar sonra yeniden sinema salonu açılması için çalışmalar başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2011 18:41
Eğirdirliler Yeniden Sinema İle Buluşacak

Eğirdir ilçesinde uzun yıllar sonra yeniden sinema salonu açılması için çalışmalar başladı.

Eğirdir Kaymakamı Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, girişimci Mehmet Ayvallı tarafından sinema salonu olarak kullanılması planlanan Eğirdir Vergi Dairesi üzerindeki Belediye Toplantı Salonu'nda incelemelerde bulundu.

Eğirdir Kaymakamı Yalçın Yılmaz, yaptığı açıklamada, Eğirdir'de sinema salonu olmayışının büyük bir eksiklik olduğunu belirterek, bu eksikliği gidermek için Belediye Başkanı Özmeral ile çalıştıklarını söyledi.

Yaklaşık 40 yıl öncesine kadar Eğirdir'de sinema bulunduğunu anlatan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral de, mevcut imkanlar kullanılarak yeni bir sinema kurulacağını ve deneme gösterimlerinin kısa süre içinde başlayacağını kaydetti.
Deneme gösterimlerinin göreceği ilginin, sinema salonunun geleceği için önemli olduğunu vurgulayan Özmeral, vatandaşlardan destek beklediklerini ifade etti.
Özmeral, ilçedeki sinema eksikliğinin giderilmesi için Kaymakamı Yılmaz'ın büyük desteğini gördüklerini dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.