Eğirdirspor Akıncılar Maçına Hazırlanıyor

Eğirdir'i Bölgesel Amatör Lig 7. grupta temsil eden Eğirdirspor, hafta sonu oynayacağı Akıncılar spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2016 10:33
Eğirdirspor Akıncılar Maçına Hazırlanıyor

Ligin ilk haftasında Şuhut deplasmanında aldığı 2-0'lık yenilgiyle lige kötü başlayan temsilcimiz Eğirdirspor'da gözler Akıncılar maçına çevrildi.

Teknik ekip futbolcularla antrenmanda özel olarak ilgilenirken, mağlubiyetten çıkarılan derslerin çalışmaya başlanıldığı gelen bilgiler arasında.

2-0'lık Şuhut Mağlubiyeti sonrası Kulüp Başkanı Halil İbrahim Uysal sosyal medyadan yaptığı açıklamasında " Bir maç kaybettik diye yıkılmadık ya.. Dimdik ayaktayız.. Evet, olağanüstü kötü, ruhsuz, mücadelesiz, bir takım vardı sahada. Şuhut Hisarspor futbolcularını tabi ki tebrik ediyorum. Hele, attığı golden sonra sevinemeyen evladımız Suat Ünal'ı bir ayrı tebrik ediyorum. Demek ki neymiş? Rakip kim olursa olsun önce saygı duyacaksın, sonra da sonuna kadar koşup mücadele edeceksin..!

Futbol oyunu, çok acımasızdır, her şey sportif başarıya endekslidir. Hele ki hedefini çok yüksek tutanlar için. Ben, başarının istikrar ile geleceğini düşünenlerdenim. Anlık kararlar, günü kurtarmaya dönük nafile çabalarla başarının gelmesi mümkün değildir. Sonuç olarak, sporcu kardeşlerimizle, teknik ekibimizle yola devam ediyoruz. Ancak, sadece ve sadece inancı olanlarla, karakter ve sorumluluk sahipleri ile yola devam edeceğiz.

Fırtınada su alan gemiyi önce ambar fareleri terkeder....! Fırtına diner, sular durulur, fareler de boğulur" ifadelerine yer verdi. Eğirdirspor, Akıncılarspor maçı 2 Ekim 2016 Pazar günü saat 15.00'de Eğirdir Belediyesi ilçe stadında oynanacak. Eğirdirspor taraftar grubu kırmızı yengeçlerin ise maçla ilgili olarak başlattığı kampanya ile bütün sporseverleri Eğirdirspor'a sahip çıkmaya, destek olmaya çağırıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.