Eğirdirspor Deplasmandan Eli Boş Döndü

Eğirdirspor Deplasmandan Eli Boş Döndü

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2016 15:06
Eğirdirspor Deplasmandan Eli Boş Döndü

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor Konyaaltı Belediyespor deplasmanından 2-1 yenik döndü.

Konyaaltı Belediyespor spor kompleksinde oynanan karşılaşmanın ilk 15 dakikasında iyi performans gösterse de istenilen golü bulamadı.
Karşılaşmanın 36. Dakikasında Konyaaltı Belediyespor Burak Babanın kafa vuruşu ile karşılaşmada 1-0 öne geçti. Bu golden sonra baskısının artıran kırmızı yengeçler aradığı golü bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya baskılı başlayan Konyaaltı temsilcisi yakaladığı pozisyonda Utku ile farkı ikiye çıkardı 2-0. Bu golün ardında takım halinde skoru korumaya çalışan Konyaaltı Belediyespor 87. Dakikadan Eğirdirsporlu Süleyman Görgün’ün golüne engel olamadı 2-1.
Bu golün ardından beraberlik golü için yüklenen Eğirdirspor savunmasındaki boşluğu iyi değerlendiren Burak Baba ceza sahasında, Yunus ile girdiği mücadele sonucunda Eğirdirsporlu yunusun topa elle müdahale etmesi sonucunda penaltı kazandı. Konyaaltısporlu Bayram penaltıyı gole çeviremeyince karşılaşma Konyaaltı Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Alınan bu mağlubiyetin ardından Eğirdirspor 20 puanda kalarak, 6. Sıraya geriledi. Eğirdirspor 16. Hafta karşılaşmasında 07 Şubat 2016 Pazar günü kendi sahasında Eskişehir temsilcisi Eskişehir Yunusemrespor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat. 13.30’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.