Eğirdirspor Fark Attı, Merkez Gençlik Hezimete Uğradı

Eğirdirspor Fark Attı, Merkez Gençlik Hezimete Uğradı

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Şubat 2016 10:09
Eğirdirspor Fark Attı, Merkez Gençlik Hezimete Uğradı

Kırmızı-yengeçler, Ankara temsilcisi Turanspor’u 4-0 mağlup etmesini bildi. Merkez ise Pursaklar Belediyespor'a 8-1 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Eğirdirspor, ligdeki 18. Karşılaşmasında Turanspor’u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Cebeci İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Niyazi Aykan Ceylan, Gökhan Özyurt ve Mehmet Uslu isimli hakemler yönetti.

Eğirdirspor’u galibiyete taşıyan golleri: 9. Saniyede Yekta, 38-54 dakikalarda Ali Kaplan ve 80. Dakikada Alperen kaydetti. Eğirdirspor aldığı bu galibiyetle puanını 34’e çıkartarak beşinci sıradaki yerini korudu. Turanspor ise 6 puanla on ikinci sırada kaldı. Eğirdirspor, bu hafta sonunda lider AFJET Afyonspor’u ağırlayacak. Bu arada Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Merkez Gençlikspor, ligdeki 18. maçında Pursaklar Belediyespor’a farklı mağlup oldu: 1-8.

Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Gaziantep Bölgesi’nden Cihan Ölmez, Ayşe Kasım ve Müslüm Ünlü isimli hakemler yönetti. Pursaklar Belediyespor’u galibiyete taşıyan golleri: Ömer Can Alpsoy (4), Ali Tuna Ak, M. Osman Canlı, Erkin Elvan ve Mücahit Bayır attı. Merkez Gençlikspor’un golünü ise penaltıdan Yasin kaydetti. Merkez Gençlikspor aldığı bu yenilgiyle 6 puanda kalarak son sırada kaldı.

Pursaklar Belediyespor ise 30 puanla 4. Sıradaki yerini korudu. Merkez Gençlikspor ise bu hafta sonu Bucak Belediye Oğuzhanspor’la deplasmanda karşılaşacak

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.