Eğirdirspor Kazandı Merkez Gençlikspor Fark Yedi

Eğirdirspor kazandı. Merkez Gençlikspor fark yedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2016 10:25
Eğirdirspor Kazandı Merkez Gençlikspor Fark Yedi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta üst sıralar için mücadele eden Eğirdirspor, ligdeki 15. Maçında Eskişehir Yunus Emrespor’u 2­0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Eğirdir İlçe Sahası’nda oynanan maçı Bursa Bölgesi’nden Ziya Tanoğlu, Duygu Kabataş ve Turgut Özkasapoğlu isimli hakemler yönetti.

Eğirdirspor’u galibiyete taşıyan golleri: 34. Ve 90. Dakikalarda Yekta kaydetti. Bu arada Eğirdirspor aldığı bu galibiyetle puanını 23’e çıkartarak 5. Sıraya yükseldi. Yunus Emrespor ise 18 puanla 8. Sırada kaldı.

Öte yandan Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Merkez Gençlikspor, ligdeki 15. Maçında Eskişehir Demirspor’a deplasmanda 8­0 gibi farklı skorla mağlup oldu.

Eskişehir Necdet Yıldırım Stadı’nda oynanan maçı İstanbul Bölgesi’nden Fatih Kömel, Kırklareli Bölgesi’nden Kenan Gürsel ve Neslihan Koç isimli hakemler yönetti. Eskişehir Demirspor’u galibiyete taşıyan golleri: 22. Dakikada Samet Baştürk, 35- ­88. Dakikalarda Samet Ballıkcı, 45­-48-­55-­78 ve 80. Dakikalarda Hakan Demir attı.

Hakan 5 gol atarken, Merkez Gençlikspor’da Deniz Atik, 75. Dakikada kırmızı kart gördü. Bu arada kentten destek alamayan Merkez Gençlikspor, farklı yenilgilerine devam ederken, gençler ise onur savaşına devam ediyor. Merkez Gençlikspor, 6 puanla son sırada kalırken, Eskişehir Demirspor ise 16 puanla 9. Sıraya yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.