Eğirdirspor Kupa Maçına Çıkıyor

Eğirdirspor Kupa Maçına Çıkıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2015 18:09
Eğirdirspor Kupa Maçına Çıkıyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Eğirdirspor, Türkiye Ziraat Kupası maçında bugün UTAŞ Uşakspor’la karşı karşıya gelecek. Eğirdir İlçe Sahası’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-yengeçler, kampa girerken zorlu maçta taraftar desteği bekliyor. İlk turu geçerek 2. Kademe maçlarını oynamaya hak kazanmak isteyen Eğirdirspor, UTAŞ Uşakspor’u yenerek taraftarı mutlu etmek istiyor.

Bu arada Eğirdirspor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Uysal, tüm sporseverleri maça davet ederek, “Sahamız sezona hazır. Tüm hazırlıklarımızı yaptık. İyi de bir takım kurduk. Tüm sporseverleri maça davet ediyorum. Allah’ın izniyle taraftarlarımızın da desteğiyle kazanacağız” dedi.

Eğirdirspor Teknik Patronu Hakan Hayati Karaca ise Isparta ve Eğirdirli sporseverlere çağrıda bulunarak, “Bizi Türkiye Kupası maçında yalnız bırakmayın. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Eğirdirspor olarak hedeflerimiz var. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” diye konuştu.

UŞAK TARAFTARI DA GELİYOR

Öte yandan Eğirdirspor ile UTAŞ Uşakspor maçına konuk takımın seyircisinin de yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Otobüslerle gelecek olan kırmızı-siyahlılarda Eğirdirspor gibi iddialı bir kadro kurdu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.